DAOSiN® - hjælper med at nedbryde histamin fra fødevarer.

 DAOSiN® indeholder enzymet diamine oxidase og hjælper din krop med at nedbryde histamin korrekt.

3 tips til dig, der tager DAOSiN®

  • Vær sikker på at du spiser sundt og træner regelmæssigt

  • Undgå fødevarer, der har et højt indhold af histamin. Du kan se listen af de vigtigste fødevarer at undgå her.

  • Lav en dagbog over dine måltider, så du kan få et overblik over hvilke madvarer du reagerer på og hvilke symptomer du får.

Vær opmærksom:

Du bør tage DAOSiN inden et måltid - optimalt 15 minutter før. På denne måde, vil kapslen nå at blive opløst og når den histaminholdige mad når frem til tarmen, vil DAO være tilstede og i stand til at nedbryde histaminen.

Dosering og administration

Tag en kapsel sammen med et glas vand 15 minutter før et måltid, der indeholder histamin. Tag max 3 kapsler om dagen, hvilket svarer til tre måltider.

Tyg ikke kapslen inden du sluger den. Slug hele kapslen, så kan kapslens indhold transporteres fra maven til tyndtarmen. Skulle du have udfordringer med at sluge kapslen, kan du tømme dens indhold i et glas vand.

Hvis du tager andet medicin, så tal med din læge, om hvorvidt det aktive stof i din medicin kan have en indflydelse på nedbrydningen af histamin.

Opbevares utilgængeligt for børn.
Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides.
Kosttilskud må ikke erstatte en sund og varieret kost.

Hvor kan jeg købe DAOSiN®?

DAOSiN® kan købes på webapoteker og udvalgte apoteker.

Download indlægssedlen.

Daosin® kapsler 30 og 90 stk.

Ingredienser: Stabilisator (cellulose), hydroxypropylmethylcellulose, sukker, vitamin C, risstivelse, overfladebehandlingsmiddel (shellak), hydroxypropylcellulose, svineproteinekstrakt med diaminoxidase, fyldemiddel (polyvinylpolypyrrolidon), antiklumpningsmiddel (talkum), modificeret stivelse, fortykningsmiddel (carboxymethylcellulose), fugtighedsbevarende middel (glycerin).

 

Daosin® tabletter 10 stk

Ingredienser: Fyldemiddel: mikrokrystallinsk, cellulose, maltodextrin, surhedsregulator: natriumphosphat, overtræksmiddel: shellak, emulgator: tværbundet natriumcarboxymethylcellulose, proteinekstrakt fra svinenyre, antiklumpningsmiddel: silicondioxid, overtræksmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, surhedsregulator: calciumcarbonat, antiklumpningsmiddel: magnesiumsalt fra fedtsyre, fuldstændig hydrogeneret vegetabilsk fedt (kokosnød), stabilisator: polydextrose, antiklumpningsmiddel: talkum.

Liste med fødevarer

Hvilke fødevarer indeholder histamin?

Reaktioner

Lær de mest almindelige reaktioner på histaminintolerance at kende

Test & diagnose

Diagnosticering af histaminintolerance: En svær, men ikke umulig proces