Denne lav histamin kage er ideel som et alternativ til en almindelig kage, og skal ikke engang bruge hverken en ovn eller en fryser

Let, frisk, smagfuld og lavet på næsten ingen tid - med bare 6 ingredienser.

 

 

Tilberedningstid: 15 minutter

Sværhedsgrad: Let

Ingredienser til fire personer

4 ferskerne (ca. 600 g.)

100 g. blåbær

80 g. mandler

40 g. revet kokos

8 dadler (ca. 140 g.)

1/2 tsk. vanilje



Fremgangsmåde:

Kagebunden:

Step 1:

Læg mandler, revet kokos og 6 dadler i en blender og blend det hele fint indtil det har en letsmuldrende konsistens. Hvis du tykker blandingen sammen med hænderne bør det binde fint sammen. Det er vigtigt ikke at over blende ingredienserne, ellers vil blandingen blive for blød.

Step 2:

Form herefter blandingen til bunde enten i glas eller i en kageform. Topping:

 

Topping:

Step 3:

Skær to ferskner i mundrette størrelser og bland dem sammen med blåbær i en skål

Step 4:

Tag resten af ferskerne, dadler og vanilje og blend dem indtil de har en cremet konsistens. Tilsæt derefter saucen til ferskner og blåbær og rør rundt.

Step 5:

Tilsidst tilsættes toppingen til bunden og pynt med kokosflager

 

Bemærk:

Hvis du ikke kan tåle en af ingredienserne kan du udskrifte ingrediensen med et alternativ.